Reviews

Autobedrijf Theo van der Heijden

Wij zijn als autobedrijf onlangs begonnen met de MotorCheckup. Na een goede praktische uitleg en enkele proeftesten bleek al snel dat de Checkup duidelijke voordelen biedt. Wij voeren de testen inmiddels uit bij APK, bandenwissels en reparaties. Vaak zien we bij klanten die alleen een APK afspreken veel achterstallig onderhoud.

Het uitvoeren van de Checkup is een middel wat wij gebruiken om aan te tonen hoe de conditie van de motorolie is. Het is voor de klant dan ook direct duidelijk dat het echt nodig is om tijdig de olie te verversen. Middels de visuele ondersteuning kunnen wij de klanten beter uitleggen waarom het belangrijk is om de olie te verversen, en wat de gevolgen kunnen zijn als dit niet tijdig uitgevoerd wordt.

De grote voordelen aan de Motor Checkup vinden wij de eenvoud van het gebruik, de visuele uitleg naar de klant en de snelheid waarmee de test uitgevoerd wordt.

Mercedes-Benz Forum

Het Mercedes- Benz Forum bestond dit jaar 10 jaar reden om een feestelijk evenement te organiseren. MOTORcheckUP leverde een bijdrage.

Raimon van het MB Forum heeft tijdens het evenement 8x met een groepje van een man of 6 á 10 een MOTORcheckUP uitleg gegeven en een test gedaan. Bij 7 tests konden we het verhaal kloppend maken met het gebruik van de auto. Bij 1 was de olie zo zwart en oud dat de schaalverdeling op het kaartje te klein was.
Veel mensen waren enthousiast en voor om als middel te gebruiken bij aankoop van een auto onderhoud of tussentijds te controleren. Ze hebben allemaal de informatie mee voor het bestellen in de shop. Hier ook 2 willekeurige foto’s.

Consument Rob

Mijn BMW lekte koelvloeistof iedere paar honderd kilometer moest ik een 1/2 liter bijvullen. Mijn garage (BMW dealer) stelde voor het koelsysteem onderdruk te zetten maar gaf ook oorzaken aan met hoge kosten toe gevolg.

Met MOTORcheckUP was ik in staat aan te tonen dat er geen koelvloeistof in de olie aanwezig was . De lekkage bevond zich dus duidelijk buiten de motor. De oorzaak snel gevonden en kunnen herstellen waardoor grotere kosten zijn voorkomen. MOTORcheckUP heeft mij goed geholpen.

Rob.

Aart Hoogendoorn

olie test, werkt echt goed.
Ik heb 4 auto’s getest, met goed zichtbare resultaten.
Alle beschrijvingen lezen en je kunt inderdaad zien of de motor vervuild is, of de olie, of dat er koelvloeistof of brandstof ,of gecondenseerd water in de olie zit.

Je ververst niet meer te vroeg of te laat! Bovendien worden problemen tijdig duidelijk. Ik kon 4 auto’s op 1 testvel doen. Prima test en goedkoop bij de ANWB.